Pui Rumenit Cu Usturoi și Ierburi

Pui Rumenit Cu Usturoi și Ierburi


3 pulpe de pui superioare, cu os și piele

3 pulpe de pui inferioare, cu piele

30 ml ulei de măsline

20 g praf de usturoi

6 g sare

1 g piper negru

1 g cimbru uscat

1 g rozmarin uscat

1 g tarhon uscat

1. UNGEȚI pulpele de pui superioare și inferioare cu ulei de măsline și toate condimentele. Lăsați la marinat timp de 30 minute.

2. SELECTAȚI  Încălzire pe friteuza cu aer cald LATKON, reglați temperatura la 195 °C și apăsați Pornire/Pauză.

3. AȘEZAȚI pulpele în friteuza preîncălzită.

4. SELECTAȚI Pui, reglați timpul la 20 de minute și apăsați Pornire/Pauză.


TIMP DE PREGĂTIRE: 35 minute

TIMP DE PREPARARE: 20 minute

 
                                                                                                Poftă bună!

Postarea urmatoare

Suport clienti Luni-Vineri 08:00-16:00

0752941471 contact@latkon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!