Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Pungile alimentare pentru vidat Latkon sunt alegerea perfecta pentru a vida orice tip de aliment!
Pungile alimentare pentru vidare Latkon pot fi folosite atat acasa cat si in industria gastronomica,
toate pungile alimentare pentru vidare Latkon sunt de inalta calitate.
Avantajele utilizarii pungilor pentru vidat Latkon:
Cresterea duratei de valabilitate a produselor ambalate astfel, prin impiedicarea contactului
cu aerul si incetinirea procesului de alterare;
Durata extinsa de expunere la raft prin crearea unei bariere rezistente impotriva factorilor
externi (praf, murdarie, umiditate);
Asigurarea unei ambalari cu o vizibilitate ridicata a produsului; majoritatea pungilor pentru vid
sunt transparente, reducand astfel costurile de marketing si design pentru un ambalaj personalizat;
Reducerea la minim a utilizarii conservantilor; ambalarea in vid permite introducerea unor amestecuri
de gaze, pentru a proteja alimentele si produsele astfel ambalate;
Reducerea desurilor menajere (in cazul utilizarii ambalarii in vid in domeniul casnic, se pot resigila alimente,
sau produsele se pot ambala portionat pe anumite cantitati prestabilite, prevenind alterarea prematura).
Vidarea reprezinta un procedeu de conservare a alimentelor pana la momentul gatirii acestora.
Astfel alimentele isi pastreaza intacte gustul, textura si toate proprietatile nutritive.
Cu aparatul de vidat alimente Latkon pastrati prospetimea alimentelor de pana la 5 ori mai mult timp fata
de metodele traditionale de conservare, nu risipiti alimentele si in acelasi timp economisiti bani.
Procesul de vidare elimina aerul si prelungeste perioada de prospetime a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri.
Acum puteti sa pastra alimentele in congelator pentru luni de zile, fara nicio arsura de congelare.
Avantajele utilizarii aparatelor de vidat alimente Latkon:
• Economisiti bani - puteti cumpara cantitati mari sau produse la reducere si le puteti ambala in vid in portiile dorite fara a face risipa;
• Economisiti timp - gatiti din timp pentru toata saptamana, preparand alimentele ai depozitandu-le in pungi;
• Va bucurati de alimente de sezon sau specialitati - pastrati mai mult timp prospetimea alimentelor foarte perisabile sau rar folosite;
• Controlati portiile pentru regimuri - ambalati in vid portii rezonabile si notati caloriile si/sau gramele de grasimi pe punga;
Aparatul de vidat Latkon este un accesoriu in bucatarie perfect, cu un design elegant si o utilizare usoara.
El este la indemana pentru pastrarea unei varietati de alimente - alimente semipreparate, peste si carne, care nu lasa miros in frigider.
Alina Voicu,
Pungile sunt groase, rezistente și se lipesc perfect cu aparatul de vidat. Ideal pentru congelator sau sous-vide!
RaspundeA fost util acest review?